Integritetspolicy & Disclaimer

 

Jag arbetar för att säkerställa en hög nivå av dataskydd som värnar om din personliga integritet vid användning av vår webbplats. Här beskriver jag min integritetspolicy och förklarar hur jag använder mig av cookies och andra verktyg för t.ex. insamling av information om mina användare. Jag beskriver även hur jag skyddar användarens integritet.

Har du några frågor om detta så kontakta mig på tillslutbloggen@gmail.com

Cookies, länkar och mätverktyg

tillslut.se använder sig av cookies för att anpassa innehållet för mina användare. En cookie är en liten textfil som min webbplats sparar på din dator.  Den hjälper mina annonseringssystem att komma ihåg vilken typ av innehåll och annonser som du använder på min webbplats. Den data som sparas används för att se hur du använt min webbplats samt vilka annonser du klickat på.

Jag använder tredjepartscookies från andra företag för trafikmätningar och för att underlätta annonshantering.

För att lära dig mer om cookies och hur du kan förhindra dom så kolla här: www.allaboutcookies.org

Jag deltar i samarbetsprogram som gör att jag kan få ersättning om besökare på min sida klickar sig vidare till en distributör och köper en produkt.

Disclaimer

Allt innehåll är enbart i informationssyfte och inga rekommendationer.

Du tar själv ansvar för att läsa all den info som tillhandahålls för de produkter som på denna sida rekommenderas och marknadsförs. Jag frånsäger mig allt ansvar om du väljer att köpa någon av dessa produkter eller följa något av mina tips.

Har du frågor om min disclaimer så tveka inte att kontakta mig på tillslutbloggen@gmail.com