Bitcoin-sakta uppåt

 

 

Bitcoin har efter sitt stora fall nyligen repat sig rätt bra.

 

 

Mitt scenario som jag jobbar efter är att vi är på väg upp i en rekyl som är på väg att testa taket på den mörkgröna linjen. I det korta ser jag också en kil vars tak är den ljusgröna linjen. Om kursen på Bitcoin lyckas spränga den mörkgröna taklinjen ser jag det som att den fallande trenden sedan december är bruten.

 

Det var runt den 5 februari botten på nedgången nåddes och sedan dess har trenden varit positiv.

 

 

Jag har tidigare köpt och sålt XBT-certen intradag, dvs sålt innan börsen stänger för dagen. Men sedan drygt en vecka har jag vågat behålla de cert jag inhandlat och planen är att göra så tills jag ser vad som händer om och när kursen når den mörkgröna kanaltakslinjen i figuren ovan. OM vi spränger igenom kommer jag öka antalet certifikat jag äger stort. Om det inte blir ett genombrott utan kursen viker ner vid kanaltaket ryker de cert jag innehar nu.

 

 

 

Jag är ganska positivt inställd till Bitcoin och tror det kommer ske ett genombrott uppåt men väljer att vara en försiktig general och invänta att det faktiskt sker innan jag agerar.  Att inte förlora befintligt kapital är högt prioriterat för tillfället. Anledningen till det är att jag tror att vi om inte allt för länge kommer se börsen (inte nödvändigtvis Bitcoin) toppa och se en längre nedgång. Då gäller det att ha kapitalet intakt och inte följa med rörelsen ned fullinvesterad.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.